- 15 توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی برای یک زندگی مومنانه
- ((روایتی مستند از زندگی #شهیدمحسنوزوایی))
- زرنگی در وقت نماز !!
- سردار مثل پدر
- حضرت زهرا سلام الله علیها در کلام رهبری
- دلنوشته شیعه در فاطمیه
- کلید خوشبختی
- دفاع مقدس از نگاه رهبری
- پیش امام حسین شکوه کنید تا یک نظری بکنند
- روزی که آیت الله جوادی آملی خاک بر سر ریختند!
موضوع: "سبک زندگی"
15 توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی برای یک زندگی مومنانه
دوشنبه 00/11/11
*١۵ توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی برای یک زندگی مومنانه که فوق العاده است:*
١. هر وقت در زندگیات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است .
٢. زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذکر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود.
٣. اگر غلام خانهزادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم .
۴. گذشته که گذشت و نیست، آینده هم که نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است ، حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه .
۵. موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظرت کوچک می کند و آخرت را بزرگ. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن .
۶. اگر دقّت کنید، فشار قبر و امثال آن در همین دنیاقابل مشاهده است؛ مثل بداخلاق که خود و دیگران را در فشار می گذارد .
کلید خوشبختی
جمعه 99/07/18
پنج کلید خوشبختی
ببخشید و فراموش کنید
1️⃣ بخشش و گذشت باید همراه با فراموش کردن خطاها باشه. درغیراین صورت، آتش زیر خاکستره و آخرش شعلهور میشه.
دنبال حدس و گمان نرید
2️⃣ برای شناخت علایق همسرتون سوال مطرح کنید و با دقت به جواباش گوش کنید. دراینصورت به حدس و گمان پشت کرده و واقعیت رو پیش رو دارید.
قدر فرصتها رو بدونید
3️⃣ از لحظات باهم بودنتون مراقبت کنید. وقتی رو به استراحت کردن با هم، حل مسائل و مشکلات و برنامهریزی برای آینده اختصاص بدید.
شریک خوب و فعال باشید
4️⃣ احترام گذاشتن به شریک زندگیتون رو تنها به کنارهم گذاشتن واژهها محدود نکنید. فهرستی از تواناییهای همسرتون تهیه کنید و با تمام وجود تحسینش کنید.
تجربیات تازه
5️⃣ تو موضوعات مورد علاقه همسرتون همراهیش کنید. یک فعالیت بدنی رو انتخاب کنید که میتونید دو نفری انجامش بدین مثل دوچرخه سواری، پیادهروی و …
مساله سبک زندگی اسلامی را در مجالس و هیاتها پیگیری کنید
شنبه 98/11/26
رهبر معظم انقلاب:مساله سبک زندگی اسلامی را در مجالس و هیاتها پیگیری کنید حضرت آیت الله خامنهای در دیدار مداحان:
? یکی از چیزهایی که در این مجالس باید حتماً به فضل الهی دنبال بشود، مسئلهی سبک زندگی اسلامی است؛ من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئلهی سبک زندگی ائمّه (علیهم السّلام) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای متعهّد و برجستهی ما ــ که امروز نمونهی کارهایشان را اینجا شنیدید ــ این را به هنر شعر مزیّن کنند و در مجالس خوانده بشود تا فرهنگسازی بشود.
? اگر بخواهیم سبک زندگی را به صورت درست در مقابل موج جبههی دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی باید فرهنگسازی بشود. ببینید شما در دعا میگویید: اَللّهُمَّ اجعَل مَحيایَ مَحيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد؛ خب، محیا یعنی چه؟ محیا یعنی زندگی من را شبیه زندگی آنها قرار بده؛ یعنی سبک زندگی؛ ما این را میخواهیم؛ این را از ما خواستهاند که بگوییم و بخواهیم و انجام بدهیم. این مسئلهی سبک زندگی باید دنبال بشود.
? لکن یک بخش دیگری از رفتار این بزرگوار و از معارف فاطمی، مسئلهی کمک به دیگران است که من میخواهم امروز روی این همبستگی اجتماعی و کمک به دیگران یک چند جملهای عرض بکنم.وقتی [فرزند ایشان] میپرسد که مادر [چرا] شما در حال دعا و تضرّع فقط برای دیگران دعا کردی؟ جواب میشنود که «یا بُنی! اَلجّارَ ثُمَ الدّار»، اوّل همسایه، بعد خودمان؛ این یک درس است، این یک راه است، این یک مسئولیّت اجتماعی را به ما یادآوری میکند. یا در قضیّهی مسکین و یتیم و اسیر که خدای متعال در سورهی هلاتی این جور با عظمت از این حادثه یاد میکند که هفده هجده آیه، حولوحوش این حادثه است؛ حادثه این قدر مهم است. وَيُطعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسكينًا وَيَتيمًا وَاَسيرًا * اِنَّما نُطعِمُكُم لِوَجهِ اللّه؛ این حادثه، یک حادثهی نمادین است؛ بله آنجا این بزرگوارها بر گرسنگی خودشان و همهی اعضای خانوادهشان صبر کردند و به یتیم و مسکین و اسیر کمک کردند، عملاً این اتّفاق افتاد، امّا این نمادین است؛ خب حضرت زهرا میتوانست آنجا بگوید که بروید مسجد پیغمبر، آنجا حکومت اسلامی است دیگر ــ حالا هم بعضیها میگویند که چرا گداپروری میکنید، خب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد ــ نه، وظیفهی حکومت، وظیفهی جامعه را نفی نمیکند.
? انسانها در جامعه موظّفند که به معنای واقعی کلمه به یکدیگر کمک بکنند؛ هم کمک مالی، هم کمک فکری، هم کمک آبرویی، انواع و اقسام کمکها باید در جامعه شکل بگیرد؛ این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است.
بر سر مزارم بنویسید سرباز قاسم سلیمانی
شنبه 98/10/14
سردار شهید قاسم سلیمانی در بخشی از وصیت خود که تصویر آن در فضای مجازی منتشر شده ، نوشته است
«همسرم من جای قبرم را در مزار شهدای کرمان مشخص کرده ام. محمود می داند. قبر من ساده باشد مثل دوستان شهیدم. بر آن کلمه سرباز قاسم سلیمانی بنویسید نه عبارت های عنوان دار.»