- رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شده اند؟
- اربعین و فصل عاشقی
- اعمال روز اربعین
- شفای بیماری چشم آیت الله بروجردی بوسیله گِل عزاداری سید الشهدا علیه السلام
- چرا در زیارت عاشورا اینقدر لعن وجود دارد؟
- السلام علیک یا رقیه خاتون
- پیش امام حسین شکوه کنید تا یک نظری بکنند
- این عشق به حسینبنعلی یک امر استثنائی است
- روایت شهادت حضرت علی اصغر علیه السلام
- چرا عزاداری امام حسین(ع) از روز اول محرم شروع میشود؟
موضوع: "امام حسین(علیه السلام)"
اربعین و فصل عاشقی
پنجشنبه 99/07/17
هر سال اربعین که میشد، فصل عاشقی کردن بود و دل به جاده سپردن در مسیر بین الحرمین و به مشام رسیدن عطر کربلا…
اربعین، برگ زرین یکی شدن بود و هجوم زائران عاشق به ساحت کبریایی حسین (ع) و ابوالفضل (ع) برای کربلایی شدن… اما اربعین امسال رنگ و بویی دارد از جنس دلتنگی و غربت غریبانه زائران حسین (ع) زائرانی که چشم به راه جاده کربلایند و دلهایشان پَر میکشد برای مبهوت ماندن در بین الحرمین و سرسپردن به کوی ارباب تشنه لب… اربعین امسال نیز چشم به راه است، چشم به راه نیتی به وسعت دل شیعیان و سلام از دور زائران همیشگی اربعین امسال اگر چه جاده های خالی و بدون موکب را در تقویم رقم میزند اما بی شک تاریخی ترین همدلی و هم نیتی، در کربلایی شدن شیعیان را نیز به خود خواهد دید. امسال هیچکس از جاده دل لبیک به حسین (ع) جا نخواهد ماند و دلداده ای نیست که ضریح حسین (ع) و علمدار کربلایی را به دیده جان نظاره نکند و زائر نشود. بی شک ابا عبدالله الحسین علیه السلام نیز امسال زیبایی این همه یک دلی و یک رنگی زائرانی که با پای دل به زیارتش رفته اند را بی پاسخ نخواهد گذاشت.
زائر حسین (ع)! امسال این «دل» است که روادید کربلا مُهر میکند و «اربعین» امسال نه غریب، بلکه قریب است و قرین با دل های ترک خورده از نام حسین (ع) و چشم های به راه مانده به ضریح شهید کربلا…
پس « بسم الله الحسین (ع)» و زیارتی از دل زائر تا اجابت حسین (ع)…
اعمال روز اربعین
پنجشنبه 99/07/17
اعمال روز اربعین
«زیارت امام حسین (علیه السلام) و زیارت اربعین»
در این روز زیارت امام حسین (علیه السلام) مستحب است و این زیارت، همانا خواندن زیارت اربعین است که از امام عسکری (علیه السلام) روایت شده که فرمود:
“علامت مؤمن پنج چیز است:
۱- پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شب و روز خواندن
۲- و زیارت اربعین را انجام دادن
۳- و انگشتر بر دست راست کردن
۴- و جَبین (پیشانی) را در سجده بر خاک گذاشتن
۵- و بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ را بلند گفتن است."
«غسل اربعین و توبه»
بعد از نماز صبح 100 مرتبه (لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم)
70 مرتبه تسبیحات اربعه
بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس 70 مرتبه استغفار
غروب اربعین 40 مرتبه لا اله الا الله
بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
وسائل الشیعه ج ۱۰، ص ۳۷۳
امام صادق علیهالسلام به سُدیر فرمود: آیا زیاد به زیارت حسین علیهالسلام میروی؟
سدیر گفت: آقاجان راهم دور است، نمیتوانم.
امام فرمود: درمنزلت غسل کن، به بام خانه برو، به سوی قبر حسین علیهالسلام اشاره کن و به او سلام بده، برایت زیارتش نوشته میشود.
وسایل الشیعه جلد ۱۴ صفحه ۵۷۸
شفای بیماری چشم آیت الله بروجردی بوسیله گِل عزاداری سید الشهدا علیه السلام
پنجشنبه 99/07/17
شفای بیماری چشم آیت الله بروجردی بوسیله گِل عزاداری سید الشهدا علیه السلام
بزرگ مرجع تقلید جهان تشیع حضرت آیة الله العظمی بروجردی (رضوان الله علیه) می فرمودند :در بروجرد مبتلا به درد چشم سختی بودم هر چه معالجه کردم رفع نشد. حتی اطباء آنجا از بهبودی چشم من مایوس شدند. تا آنکه روزی در ایام عاشورا که معمولاً دستجات عزاداری به منزل ما می آمدند، نشسته بودم اشک می ریختم. درد چشم نیز مرا ناراحت کرده بود. در همان حال گویا به من الهام شد از آن گل هایی که به سر و صورت اهل عزا مالیده شده بود به چشم خود بکشم. مقداری گل از شانه و سر یک نفر از عزاداران به طوری که کسی متوجه نشود گرفتم و به چشم خود مالیدم. فوراً در چشم خود احساس تخفیف درد کردم. و به این نحو چشم من رو به بهبودی گذاشت تا آنکه بکلی کسالت آن رفع شد. بعداً نیز در چشم خود نور و جلائی دیدم که محتاج به عینک نگشتم.
در چشم معظم له تا سن هشتاد سالگی ضعف دیده نمی شد و اطباء حاذق چشم اظهار تعجب نموده و می گفتند : به حساب عادی ممکن نیست شخصی که مادام العمر از چشم این همه استفاده خواندن و نوشتن برده باشد باز در سن هشتاد و نه سالگی محتاج به عینک نباشد.
مردان علم در میدان عمل، سید نعمت الله حسینی، ج۱
چرا در زیارت عاشورا اینقدر لعن وجود دارد؟
سه شنبه 99/07/08
چرا در زیارت عاشورا اینقدر لعن وجود دارد؟
آیا این لعنها با رحمت و مهربانی امامان منافات ندارد؟
تمام انسانها به یه مفاهیم مشترک باور دارن و با اونها زندگی میکنن. همه افراد اصولی که مناسب با طبع انسانی باشه رو دوست دارند و ستایش میکنن اصولی مثل مهربانی، صلح و دوستی، عدالت و آزادگی و در مقابل از کارهای ضد انسانی از قبیل ظلم، استعمارو جنگ بیزارن تاریخ نشون داده مردم از شخصی مثل گاندی به خاطر ایستادگی در برابر ظلم و استعمار انگلیس ، به بزرگی یاد میکنن و از کسانی مثل صدام، به خاطر استفاده از بمب شیمیایی و کشتن مردم بی دفاع بیزار هستن. اصلا دین برخواسته فطرت و همراه با انسانیته و مجموعه ای از دوست داشتنها و نفرتهاست. بر همین اساس زیارت عاشورا یک نسخه و توضیح انسانیته. یعنی دوست داشتن کسانی مثل امام حسین علیه السلام که تمام زندگیشون رو در راه عدالت و آزادگی فدا کردن و بیزاری از کسانی همچون یزیدیان که در مقابل عدالت و آزادی انسان ایستادن و با اون مقابله کردن
السلام علیک یا رقیه خاتون
چهارشنبه 99/07/02
زیارت حضرت رقیه(س)
اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ، عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْری اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِیِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِیِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّی اللهُ عَلَیْکِ وَعَلی رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَمَاْواکِ فِی الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَی الدّارِ، وَعَلَی الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ، وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ، وَصَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.*