ده خاصیت خربزه
خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است تخم خربزه دارای میریستیک اسید، املاح فسفات، ماده گالاکتان، لیزین، سیترولین، هیستیدین، تریپتوفان و سیستین است و در میوه خربزه ویتامینهاى A و B و C وجود دارد در تخم خربزه مقدار قابل ملاحظهای روغن وجود دارد، طبق فرمایش حضرت محمد صلى الله علیه و آله « خربزه را دندان بزنید؛ چرا که از زیورهاى زمین است، آبش از رحمت خداوند و شیرینىاش از بهشت است.»از امام علی علیه السلام نقل شده است خوردن خربزه، مثانه را پاك و سنگ مثانه را آب می كند و ادرار را افزایش می دهد.
صفحات: 1· 2
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ادهمي فيروز ابادي در 1393/05/26 ساعت 04:39:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید